Жниварка валкова навісна

ПРОДУКЦІЯ

На сьогоднішній день технології розвиваються швидше, ніж будь-коли в історії. Завдяки цьому зміни відбулися не тільки в електроніці, але і в сільськогосподарської техніки. Наприклад, жниварка валкова навісна, вдосконалена фахівцями бердянського заводу, підвищує результативність роботи на полях до 4,7 га / год, що безсумнівно позначається на успіху механізатора.

Жниварка валкова навісна

Ми розробили модель, яка гарантовано прослужить Вам до 8-ми років без ремонтів і замін деталей. Конструкція складається з елементів, які були виготовлені з міцних і довговічних матеріалів. Завдяки цьому валкові навісні жниварки виділяються серед решти сільськогосподарської техніки від інших виробників. Варто зазначити, що цей вид обладнання не є окремою машиною – щоб забезпечити фермеру ефективну роботу, необхідно прикріплювати певні моделі жниварок – навісні валкові, причіпні і соняшникові, до комбайна. З огляду на те, що на ринку України популярні різні комбайни, ми створили універсальний дизайн апарату, який підійде для обладнання «Нива», «Єнісей», «Сибіряк» та інших. На офіційному сайті нашого виробництва можна дізнатися докладніше про сумісність нашої техніки, вивчити технічні характеристики навісних валкових жниварок, а також ознайомитися з різноманітністю асортименту.

Радимо вам зв’язатися з нами за телефоном або залишити свої контакти на сайті заводу, щоб задати свої питання і домовитися про замовлення сільськогосподарської техніки українського виробництва. Жниварка валкова навісна спростить процес збору врожаю і прискорить роботу фермера. Вибирайте якісне обладнання, яке не потребує особливих умов утримання і обслуговування.

Звертаємо Вашу увагу на те, що крім навісних валкових жниварокми також маємо інші моделі цього типу обладнання. Також в каталозі Ви можете знайти навантажувачі, косарки та інше якісне обладнання, яке може стати в нагоді просунутим фахівцям у сфері сільського господарства.