Візок транспортування жниварок

ПРОДУКЦИЯ

Використовуєте жниварки для різних рослин? Для кожного виду доводиться купувати окремий транспортуючий пристрій? Складно перевозити жниварки по бездоріжжю і полях? У Бердянського заводу сільгосптехніки КБ «Альфа» є рішення – універсальний візок транспортування жниварок!

Чому продукція КБ «Альфа» користується попитом?
Візок транспортування жниварокжаток

Ми добре знаємо про проблеми сільгосппідприємств і на основі цієї інформації проектуємо техніку, використовуючи досвід провідних світових виробників, а також впроваджуючи власні винаходи. Наша техніка спрощує роботу агропідприємств, скорочує ручну працю і фінансові витрати. Більшість розроблених нами пристроїв універсальні і підходять до відомих марок тракторів та іншої техніки.

Візок жниварок універсальний спроектований так, що завдяки патентованій регульованій конструкції опор і рухомому задньому мосту на неї можна встановити жатку будь-якої фірми. Ми провели випробування з жниварками для соняшника, кукурудзи, зернових культур відомих брендів – «Дон», «Полісся», CLAAS, John Deere, Case, Massey Ferguson, New Holland та з упевненістю можемо сказати, що наша продукція стане хорошим помічником агрокомплексов.

Візок жниварок має продуману ходову частину, може їздити по грунтових і асфальтованих дорогах, полях і внутрішньогосподарських територіях в будь-яку пору року. Високий кліренс і широкий передній міст забезпечують стійкість і без зусиль допомагають подолати бездоріжжя. Посилені маточини коліс і 16-шарові шини перетворюють візок в універсальний всюдихід для екстремального транспортування жниварок по сухому, мерзлому або вологому ґрунту.

Візок жниварок двовісний має достатній запас міцності і довговічний. Зовнішні поверхні покриті захисною емаллю європейського бренду Helios Group. Покриття оберігає техніку від корозії та інших впливів, роблячи її стійкою до погодних викликів, підвищеної вологості та іржі.

Візок жниварок (Бердянськ) оснащений стоп-сигналами і світловідбиваючими деталями, щоб попутний і зустрічний транспорт міг її ідентифікувати на дорозі. Максимальна швидкість переміщення – 20 км / ч. Вантажопідйомність – 2,5 – 5 тонн в залежності від моделі. Можна підключати до трактора через адаптер або оригінальні захоплювачі.

Для придбання унікальної сільгосптехніки вітчизняного виробництва, яка не поступається закордонним аналогам, але стоїть набагато дешевше, звертайтеся в КБ «Альфа» в місті Бердянськ. Підберемо оптимальний пристрій для вашого господарства з швидкою окупністю і високою продуктивністю.